kangoo 350

Mi a kangoo jump?

A mozgásfajta alapja egy speciális cipő, amely első ránézésre leginkább egy görkorcsolyához hasonlít, ám a kerekek helyén erős, rugós pántok feszülnek – ezeken rugózva közlekedhetsz, aerobicozhatsz, futhatsz, vagy csak egyszerűen ugrálhatsz. Mozgás közben erősödnek a lábaid és a felsőtested, anélkül, hogy nagyobb terhelésnek tennéd ki az ízületeidet. A cipőt ugyanis eredetileg futóknak fejlesztették ki azért, hogy csökkentsék a test terhelését, és ezzel elkerüljék a lehetséges térd-, boka- és gerincsérüléseket
Miért a Kangoo Jumps?
A kangoo jumps egyrészt fogyaszt, másrészt erősít, harmadrészt rengeteg pozitív hatása van az egészségre, nem utolsósorban pedig szórakoztat is. Mivel a kangoocipőben végzett mozgás több kalóriát éget el, mintha ugyanazokat a mozdulatokat normál sportcipőben végeznénk, ezért a kangooval 25 százalékkal több energiát használunk fel, mint a normál aerobik közben. A kangoo jumps lábbelije a túlsúlyosoknak, izületi problémákkal küszködőknek is visszaadja az önfeledt ugrálás örömét, ugyanis a kangoocipőkben végzett gyakorlatok nem terhelik az ízületeket: a cipő a terhelés több mint 80 százalékát elnyeli.

Mire is jó a Kangoo?:)
A kangoo tökéletes gyilkos a depresszió,a rossz kedv,és a melankólikus hangulat ellen.
Kangoo közben rengeteg endorfin szabadul fel és az óra végén teljesen máshogy látod a világot,szinte kiugrálod a rossz kedvet ,ez garantált!

Rendszeres használatával látványos változás érhető el a popsi, csípő, comb és vádli izmainál!
Az ugrálás nagyon szórakoztató és teljesen kikapcsolja az embert – így gyakrabban és szívesebben mész majd gyakorolni!
Javítja az állóképességet és jó hatással van az egészségi állapotodra is: erősíti a szívet és a tüdőt, serkenti a vérkeringést, javítja az anyagcserét.
Fokozza a szervezet oxigénfelhasználását is – így ha dohányzol, érdemes minél hamarabb elkezdened! Az edzés mennyiségéről konzultálj szakemberrel!
A felszabadult ugrándozásnak lélekgyógyító hatása van, ezért azoknak is ajánlott, akik hajlamosak szorongásra és stresszes életet élnek.
Ki használhatja?
A speciális cipő nagy előnye, hogy azok is használhatják, akik nagy túlsúllyal küzdenek és mozgásszervi bántalmakban szenvednek - a rugók ugyanis elnyelik a terhelés 80 százalékát, amely
normál esetben az ízületeidet nyomná! A kangoo jumpot a felnőttek mellett a 6 évesnél idősebb gyerekek is használhatják – így akár az egész családoddal együtt mozoghatsz
Van még valami, ami mellette szól: túlsúlyos emberek számára kevés olyan egészséges átmozgatás létezik, mint a kangoo cipőben végzett torna. Az izületekre és gerincre ható úgynevezett becsapódás sérülések ugyanis elsősorban őket veszélyeztetik, a szervezet számos pontján lerakódott plusz kilók cipelése eleve lehetetlenné tesz egy sor sportot – erőnléttől függetlenül. Ezért is van, hogy ha valaki jelentős felesleggel fogyásra szánja el magát, az orvosa azt fogja tanácsolni, kezdetben elég, ha sétál, esetleg úszik, ne is próbáljon futni vagy más, intenzívebb mozgást végezni. A kangooval viszont nincs ilyen probléma, a nagyobb testsúly nem okoz gondot, mert a cipőnek köszönhetően nem terhelődik rá a tartószövetekre, nem sérül meg, nem dagad be például a boka. Arról nem is beszélve, egy 20 kiló túlsúlyt cipelő, nehézkesen mozgó ember számára milyen élmény lehet – nem könnyen, de könnyedén – ugrálni, emelkedni, hajolni.

Még ha kizárólag tornaeszköz marad is, mindenkit csak bátorítani tudok, tegyenek egy próbát: csináljanak végig egy kangoo edzést, érezzék jól magukat, majd utána vessék össze, éreznek-e különbséget a többi, ugrálós órához képest. Egyvalami garantált: élmény lesz a többi szokásos edzéshez képest, nemcsak a testünk frissül fel, de lélekben is visszavedlünk egy időre önfeledt gyerekké.
Az óra elég intenzív minimum 700 kalóriát,de 1000 kalóriát is el lehet égetni !!
Az órára ne feledd otthon a kitartásod,egy törölközőt,vizet,hosszabb zoknit és egy polifoam-t!!!

Ha ezután a „pár sorocska után” kedvet érzel ,hogy kipróbáld az órát,BÁTRAN KERESS MEG!!

MAYLE JENNIFER
0630 581 8836

­