Hogy kerüljük el az influenzát? Miként kezeljük a megfázást, náthát, téli nyavalyákat aromaterápával? Házipatika, aromás praktikák, trükkök, receptek felnőtteknek. Hogy kerüljük el az influenzát? Miként kezeljük a megfázást, náthát, téli nyavalyákat aromaterápával? Házipatika, aromás praktikák, trükkök, receptek felnőtteknek. 
Jegyzetfüzetet hozzatok! 

Időpont: 2018. január 13. 14-17 óra

Jelentkezni, további részletekről érdeklődni messengeren, e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefonon: 30/4455-811 lehet.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött a megfelelő létszám érdekében. A részvételi díj 2.500 Ft/fő, mely tartalmaz egy kis aromás ajándékot.

Egy igazán különleges ajándék a kedvesednek!

Házigazda: Pirner Alma és férje Diviki Attila

Program: 2018. február 17. szombat 17 órától
Ha az idei Valentin napra is csak egy vacsora vagy virág jutott eszedbe, de most szeretnéd meglepni Párodat valami különlegessel, itt az alkalom!

A program célja: beépüljön az emberek tudatába, hogy nem csak azért sportolunk, hogy esztétikailag jól nézzünk ki, vékonyak legyünk, hanem az egészségünk érdekéeit szolgálja 
(szív-és érkeringés, immunrendszer, stresszcsökkentés, endorfin…..). 
A mozgástól fittebbek leszünk, jobban érezzük magunkat, és az életünk is tartalmasabbá és minőségibbé válik. Itt hasonlóan gondolkodó mberekkel ismerkedhetsz meg, a jó társaság garantált!

Legújabb őrület a World Jumping - nézzétek meg a videót és ha tetszik, gyertek próbáljátok ki minden hétfőn 16.45 vagy csütörtökön 17.45 kezdéssel!

Ismerkedj meg ezzel fantasztikusan dinamikus sporttal az alábbi linken! Ha tetszik, amit látsz, bejelentkezni Birinél tudsz a 30/5777313 számon!

https://www.facebook.com/worldjumpinghu/

Ha még többet olvasnál a World Jumpingról, az edzéstípusaink között is megtalálod a bővebb leírást róla:

http://brisformastudio.hu/index.php/edzestipusok

Bedő Bea okleveles Kriston Intim Torna Tréner az egészséges női lét megélésehez ad gyakorlati segítséget 2 napos tanfolyamain.
Időpont: 2018. február 3-4.

A Kriston Intimtornáról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashattok, az oldalon elérhetőséget is találtok, amelyeken be tudtok jelentkezni hozzá.

http://brisformastudio.hu/index.php/edzestipusok

 

 

­