A program célja: beépüljön az emberek tudatába, hogy nem csak azért sportolunk, hogy esztétikailag jól nézzünk ki, vékonyak legyünk, hanem az egészségünk érdekéeit szolgálja 
(szív-és érkeringés, immunrendszer, stresszcsökkentés, endorfin…..). 
A mozgástól fittebbek leszünk, jobban érezzük magunkat, és az életünk is tartalmasabbá és minőségibbé válik. Itt hasonlóan gondolkodó mberekkel ismerkedhetsz meg, a jó társaság garantált!

Kétfajta csomag közül választhatsz, melyek tartalmazzák:

EFI (Egészségfejlesztési Iroda) ingyenes állapotfelmérése
Étkezési tanácsadás Gájer Timivel és Németh Rami folyamatos konzultációjával
vagy
METODIC étrendes anyagcseretípus mérés 40.000.- Ft értékben
Összesen 30 edzés, azaz Heti 3 edzés (csoportos vagy egyéni órán, XBody), az órarendben található edzések közül
Ezt edzettségi állapottól, testsúlytól függően , személyre szabottan ajánljuk
edzésekhez sportvizet adunk
10% kedvezmény a program ideje alatt a BRI’S SHOP-ban található termékek árából (üditők, italok, táplálékkiegészítők, stb), a Komáromy Péküzletekben a BRI’S WELL szénhidrátcsökkentett, cukormentes, superfoodos termékcsaládból, valamint az emeleten működő szolgáltatásokból (Jakóczi Iván természetgyógyász, Rozel Photography Kalocsa Zsuzsi, különböző masszázsok, Chraniosacralis terápia, stb.)

 FONTOS!
Heti min 3x edzéssel érhető el változás, betartva a fokozatosság elvét. Figyelünk a gyakorlatok helyes kivitelezésére, egyénre szabjuk egészségi állapotnak megfelelően. 

Fontos, hogy érezzétek, odafigyelünk rátok!
Segítünk az étkezési szokások kialakításában, mindenzt személyre szabottan! Ha jól eszel, jobban élsz, jobban érzed magad.

A program indulásának időpontja: folyamatos!

Bővebb információért hívj minket vagy írj nekünk!

Mobil: +36 30 5777 313 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

eletmod

 

­