Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek a Bri’s Forma Studio honlapján. Örülünk, hogy ide látogattál, hiszen ez azt jelenti, hogy a sportolás fontos számodra, vagy épp a jövőben válik életed elválaszthatatlan részévé. Törekvéseink lényege is ebben rejlik: szeretnénk minél színesebb választási lehetőséget nyújtani a különböző mozgásformák világából mindazoknak, akik jól tudják, s követik: ép testben ép lélek. Hát összegyűjtöttük a város és környék legelismertebb, szakmailag legképzettebb edzőit, hogy studionk falai között olyan órákon tudjatok részt venni, amik mind egyfajta pozitív függőséget alakítanak ki bennetek. S hogy a test edzését nem lehet elég fiatalon elkezdeni, mi sem bizonyítja jobban, mint Kanga-tréningjeink, ahova jómagam személyesen, babástól várom a kismamákat. 

Ha még nem döntötted el, hogy mit szeretnél elkezdeni, nézz körül weboldalunkon, ahol választ kaphatsz kérdéseidre, vagy fordulj hozzánk bátran személyesen, szívesen adunk tanácsot, ha még egy kicsit bizonytalan lennél. A magasan képzett szakemberek mellett az eszközparkot is úgy válogattuk össze, hogy minden tekintetben érezhető legyen az a fajta maximalizmus, ami munkánkat is jellemzi. Neked csak a lelkesedésedet kell magaddal hozni és egy kényelmes edzőruhát, a többit mi biztosítjuk.

 

Férjem, Attila és jómagam között már a kezdetektől, a megismerkedésünk óta egy meghatározó összekötő kapocs a sport, ami a mai napig fontos szerepet játszik közös életünkben. Attila életében a foci, konditerem, futás, TRX voltak jelen, amiket a focit kivéve mind űztem én is. Mindketten pörgős életet élünk, amihez kell az energia. Gyerekeink is ebbe születtek bele, a család mindennapjaiból ma sem hiányozhat a mozgás. Attila idősebb fia, Dani kajakozik, félmaratont fut, Beni fiúnk focizik és lovagol, Szibilla pedig már pocaklakóként is sportolt: elkezdtük a Kanga edzéseket.

A mindennapi pörgés nélkül el se tudnánk képzelni az életünket, ami a munkában elért eredmények egyik záloga, a legfontosabb motivációnk mégis a család. A család szeretete, összetartása ad erőt és teszi kerekké világunkat. Ennek az erős szövetségnek boldogsága és egészsége sok mindentől függ, az egyik legfontosabb közülük a sport – és újra vissza is érkeztünk a kör elejére.

A családbarát sportcentrumot is ezért csináljuk: fontosnak érezzük, hogy legyen egy olyan színvonalas hely a városban – ami eddig hiányzott -, ahol a család minden tagjához tudunk szólni, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző és illő edzésformát, ahol a helyi sportélet koncentrálódik.

Szerencsére jókor voltunk jó helyen – ahogy szokták mondani. Valójában már a tudatos tervezés előtt éreztem, hogy kinőttem a korábbi termet, ahol a kangás órákat tartottam, és nyitott szemmel közlekedtem a városban. Amikor megláttam a korábban konditeremként működő épületet, s kiderült, hogy esetleg lenne itt számomra hely, egyik lehetőség követte a másikat, s mertünk egy közös nagyot gondolni a férjemmel. Így találtunk egymásra, s született meg a ma már Bri’s Forma Studioként működő sportcentrum, ahova óriási szeretettel várunk Benneteket minden nap!

 

­