Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek a Bri’s Forma Studio honlapján. Örülünk, hogy ide látogattál, hiszen ez azt jelenti, hogy a sportolás fontos számodra, vagy épp a jövőben válik életed elválaszthatatlan részévé. Törekvéseink lényege is ebben rejlik: szeretnénk minél színesebb választási lehetőséget nyújtani a különböző mozgásformák világából mindazoknak, akik jól tudják, s követik: ép testben ép lélek. Hát összegyűjtöttük a város és környék legelismertebb, szakmailag legképzettebb edzőit, hogy studionk falai között olyan órákon tudjatok részt venni, amik mind egyfajta pozitív függőséget alakítanak ki bennetek. S hogy a test edzését nem lehet elég fiatalon elkezdeni, mi sem bizonyítja jobban, mint Kanga-tréningjeink, ahova jómagam személyesen, babástól várom a kismamákat. 

Ha még nem döntötted el, hogy mit szeretnél elkezdeni, nézz körül weboldalunkon, ahol választ kaphatsz kérdéseidre, vagy fordulj hozzánk bátran személyesen, szívesen adunk tanácsot, ha még egy kicsit bizonytalan lennél. A magasan képzett szakemberek mellett az eszközparkot is úgy válogattuk össze, hogy minden tekintetben érezhető legyen az a fajta maximalizmus, ami munkánkat is jellemzi. Neked csak a lelkesedésedet kell magaddal hozni és egy kényelmes edzőruhát, a többit mi biztosítjuk.

 

Életemben mindíg is fontos szerepet játszott a  sport. Tizenévesen vetrseny szerűen úsztam, majd a tanulmányaim miatti több éves kihagyás és az ez által keletkezett nagyobb súlyfelesleg újra vissza vezetett a rendszeres sportoláshoz (Step Aerobic, konditerem, futás, TRX). Mindennapjaimban pörgős életet élek, amihez kell az energia. Gyerekeink is ebbe születtek bele, a család mindennapjaiból ma sem hiányozhat a mozgás.  Beni fiam focizik, Szibilla kislányom pedig már pocaklakóként is sportolt: elkezdtük a Kangatraining edzéseket.

A mindennapi pörgés nélkül el se tudnám képzelni az életemet, ami a munkában elért eredmények egyik záloga, a legfontosabb motiváció mégis a család. A gyermekeim szeretete és felelősségteljes felnevelése ad erőt és teszi kerekké világunkat. Ennek az erős szövetségnek boldogsága és egészsége sok mindentől függ, az egyik legfontosabb közülük a sport – és újra vissza is érkeztünk a kör elejére.

A családbarát sportcentrumot a studió edzőivel és szolgáltatóival közreműködve azért csináljuk, mert fontosnak érezzük, hogy legyen egy olyan színvonalas hely a városban – ami eddig hiányzott -, ahol a család minden tagjához tudunk szólni, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző és illő edzésformát, ahol a helyi sport- és spirituális élet koncentrálódik.

Szerencsére jókor voltunk jó helyen – ahogy szokták mondani. Valójában már a tudatos tervezés előtt éreztem, hogy kinőttem a korábbi termet, ahol a kangás órákat tartottam, és nyitott szemmel közlekedtem a városban. Amikor megláttam a korábban konditeremként működő épületet, s kiderült, hogy esetleg lenne itt számomra hely, egyik lehetőség követte a másikat, s mertem  nagyot álmodni. Így találtunk egymásra, s született meg a ma már Bri’s Forma Studioként működő sportcentrum, mely 2016 Június 1-én nyitotta meg kapuit a város egészségtudatos emberei számára. Stúdiónk 2017 októberétől a felső szintel tovább bővült: természetgyógyász, fotóstudió, jógaterem, egyéni terápiás szoba gazdagítja a kínálatunkat, ahova óriási szeretettel várunk Benneteket minden nap!

 

­