A Bri’s Forma Stúdió lehetőséget biztosít különféle sportágak edzéseinek megtartására, amire terembérlet formájában lehet igényt tartani.

Termeink tulajdonságai:
1. A nagyterem 170 m2-es alapterületű, északi és keleti falain tükörfelület teszi optimálissá az edzések körülményeit. A parketta burkolású terem padlófűtéses. 
2. A stúdió felső szintje 120 m2, több különálló egységre osztva. Itt található egy 50m2 nagyságú mozgás terem, öltöző, zuhanyzó és mellékhelyiség továbbá rendelkezésre áll egy teljesen különálló terápiás szoba saját zuhanyzóval és wc-vel.
3. A stúdió parkolójában épített street workout pályán a saját testsúlyos edzésre vágyók díjmentesen formálhatják a testüket.
4. A studio recepciója mellett gyereksarkot alakítottunk ki, benne minden korosztály számára játékok találhatók. Amíg a szülő egy kicsit lazít, energiát ad és vesz fel, a lurkó messziről nézheti és elfoglalhatja magát.
5. A stúdió udvarán trambulinnal, csúszdával és kerti játékokkal kialakított kerti játszótér szolgálja a kicsik szórakozását

A sportcentrumban nem csak csoportos edzésekre lehet jelentkezni, aki egyéni személyi tréner mellett dönt az is elérheti kitűzött célját.

Egész évben lehetőség van a 10 hetes életmódváltó programunkhoz csatlakozni, melyben állapotfelméréssel, étkezési tanácsadással, heti 3 személyre szabott edzéssel és további kedvezményekkel segítjük a teljesen kezdő, újrakezdő ill. a fogyni vágyó hölgyeket és urakat. 

A terembe érkezőknek újonnan kialakított külön ffi és női öltözők, vízesblokkal állnak rendelkezésre.

Bővebb információ:

Dr. Mismás Biri

Mobil: +30/1733525

E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.teremberlet

 

A Bri’s Forma Stúdió termét nem csak a sportolni vágyók számára kínáljuk bérlésre, gondoltunk olyan kisebb csoportokra is, akik tanulás vagy közös érdeklődési kör kapcsán szeretnének egy olyan helyszínt találni, ahol ideális környezetben gyakorolhatják kedvenc hobbijukat.

Termünk fűtött, ill. padlófűtéssel ellátott helyiség. Kivetítő – és zenelejátszó eszközök, asztalok és székek igény szerint biztosítottak.

Kiváló parkolási lehetőség adott – a terem saját zárt parkolóval rendelkezik.

Várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen tartanának work shopot, tanfolyamokat, előadásokat, klubtalálkozókat, táborokat egy profi helyen, ahol minden figyelmet megkapnak, amihez ideális környezet biztosított zárt parkolóval.

Bővebb információ:

Dr. Mismás Biri

Mobil: +30/1733525

E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

VIDÁMSÁG – ANIMÁTOROK – VETÉLKEDŐK - GARANTÁLT JÓKEDV – SZÍNES PROGRAMOK – EGY EMLÉKEZETES BULI

Fülig érő gyerekszájak, aktív vidám foglalkozások, szórakoztató programok – ezt kínáljuk a kis (vagy nagyobbacska) szülinapos nagy napjára, aki barátaival és a meghívott vendégekkel együtt lehet részese egy fantasztikus partinak!

Mozgáscentrumunkban ideális környezetben, igény szerint animátorok közreműködésével vállaljuk gyermekzsúrok, születésnapi bulik, családi délutánok szervezését és lebonyolítását. A szülőknek nincs semmi dolguk, csak elhozni a szülinaposat és hátradőlve nézni önfeledt boldogságát.

Nálunk nincs két egyforma buli! Jól tudjuk, minden lurkó más, különböző játékokat kedvel, mások teszik boldoggá, amikre mi figyelünk. A szülőkkel történő előzetes egyeztetések során felmérjük, megismerjük a szülinapos kedvenceit, s aszerint építjük fel a parti programját.

A meghívókon keresztül a dekoráción át, az étel- és ital beszerzése mellett, a teljes rendezvény lebonyolításáig mi akár mindent elintézünk, leszervezünk. Célunk egy olyan élmény ajándékozása, ami minden résztvevő – különösen az ünnepelt - számára emlékezetes pillanatokat ad.

 

­