VIDÁMSÁG – ANIMÁTOROK – VETÉLKEDŐK - GARANTÁLT JÓKEDV – SZÍNES PROGRAMOK – EGY EMLÉKEZETES BULI

Fülig érő gyerekszájak, aktív vidám foglalkozások, szórakoztató programok – ezt kínáljuk a kis (vagy nagyobbacska) szülinapos nagy napjára, aki barátaival és a meghívott vendégekkel együtt lehet részese egy fantasztikus partinak!

Mozgáscentrumunkban ideális környezetben, igény szerint animátorok közreműködésével vállaljuk gyermekzsúrok, születésnapi bulik, családi délutánok szervezését és lebonyolítását. A szülőknek nincs semmi dolguk, csak elhozni a szülinaposat és hátradőlve nézni önfeledt boldogságát.

Nálunk nincs két egyforma buli! Jól tudjuk, minden lurkó más, különböző játékokat kedvel, mások teszik boldoggá, amikre mi figyelünk. A szülőkkel történő előzetes egyeztetések során felmérjük, megismerjük a szülinapos kedvenceit, s aszerint építjük fel a parti programját.

A meghívókon keresztül a dekoráción át, az étel- és ital beszerzése mellett, a teljes rendezvény lebonyolításáig mi akár mindent elintézünk, leszervezünk. Célunk egy olyan élmény ajándékozása, ami minden résztvevő – különösen az ünnepelt - számára emlékezetes pillanatokat ad.

­